Whatsapp: 0086 18874822688

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Tots els pobles
bandera lateral

Notícies d'empresa

Inici> Notícies > Notícies d'empresa

Prova sol primer! L'àrea de lliure comerç de Changsha de maquinària de construcció usada equip d'exportació procés d'assaig únic aterratge

Temps: 2022-10-14 Accessos : 72

Changsha maquinària de construcció utilitza equips "mar" va fer un nou avenç. Avui, 16 jocs de maquinària i equips de construcció de segona mà surten de Changsha i s'exporten a 11 països com Uzbekistan, Vietnam i Egipte. Això marca l'aterratge oficial de l'"ordre de prova de tot el procés d'exportació d'equips de maquinària de construcció usat" a l'àrea de Changsha de la zona de lliure comerç de Hunan. S'espera que a finals d'aquest any, l'escala d'ordres de prova assoleixi uns 500 milions de iuans.

1

2

Primera comanda de prova d'exportació de 16 maquinària de construcció usada

A les 10 del matí, 16 maquinària i equips de construcció de segona mà estaven alineats i llestos per anar a la base d'equips de Wisasta Import and Export Co., LTD.

Wisasta és una empresa de comerç exterior especialitzada en l'exportació d'equips usats de maquinària de construcció, amb una rica experiència i acumulació de clients i tècniques. El primer lot de 16 maquinària i equip de construcció utilitzat, el valor d'exportació de 8 milions de iuans, incloent Sany Heavy Industry, camions bomba de formigó Zoomlion, camions de mescla, així com excavadora intel·ligent Sunward i altres tipus d'equips. Els estàndards de lliurament satisfan les necessitats personalitzades dels clients estrangers en diferents regions, inclosa la remanufactura i el lliurament directe in situ. En tot el procés de transacció, mitjançant la visualització del procés d'inspecció i manteniment d'equips professionals a través d'Internet, resol eficaçment les preocupacions dels compradors estrangers sobre l'autenticitat de la qualitat de l'equip i la confiança en la transacció.

Per tal de promoure tot el procés d'aterratge de comandes de prova d'exportació d'equips de segona mà, el bloc aeroportuari de lliure comerç ofereix plenament els avantatges de la plataforma portuària i ofereix activament a les empreses despatx de duanes, finançament i altres serveis. Jian Wei, secretari del Comitè de Disciplina i Treball de la Zona Aeroportuària de Lliure Comerç, es centrarà en els països clau en la construcció de pre-magatzem, el reconeixement mutu dels estàndards d'equips de segona mà i altres qüestions difícils en la primera prova, per ajudar Changsha declara la ciutat pilot d'exportació d'equips de segona mà de maquinària de construcció nacional.

L'escala global de l'oceà blau és de 400 milions de dòlars EUA

Actualment, els productes de maquinària de construcció han entrat a l'"era de l'estoc". S'espera que l'any 2025, l'escala de transaccions anuals de maquinària de construcció usada global superi els 400 milions de dòlars dels EUA i el volum de transaccions de maquinària de construcció usada de la Xina superi els 500 milions de iuans. Actualment, el volum d'exportació de maquinària de nova construcció a Hunan representa al voltant del 25% del volum d'exportació nacional, però el volum d'exportació de maquinària i equips de construcció de segona mà representa menys de l'1% del volum d'exportació de maquinària nova a Hunan. Província i l'exportació anual és inferior a 500 jocs.

El preu d'exportació dels dos telèfons mòbils és el més alt, és un camió bomba de formigó Zoomlion de 52 metres. "És un 80 per cent nou després de la remanufactura i la renovació, i el preu d'exportació és de 700,000 iuans, mentre que el preu del mateix model és d'uns 2 milions de iuans". Dicoln Tan a càrrec del personal de Wisasta va presentar, la bretxa de 1.3 milions de iuans per al mercat internacional és molt atractiu. Els països "The Belt and Road" tenen una forta demanda de mercat actualment i la maquinària de construcció de segona mà té una àmplia perspectiva al mar.

És difícil passar pel punt de bloqueig de sortida d'equips de segona mà de maquinària de construcció

Tot i que el mercat és gran, l'exportació de maquinària de construcció de segona mà s'enfronta a moltes dificultats, punts dolorosos i punts de bloqueig. El nucli són els tres problemes principals d'avaluació i preus, proves i certificació, gestió fiscal, així com l'asimetria de la informació de transaccions entre compradors i venedors, i la manca d'estàndards, instal·lacions i canals de suport.

"És de gran importància obrir una nova via per al desenvolupament, aprofitar les altures dominants de la indústria i dominar el poder líder per obrir els punts de bloqueig i les dificultats a la indústria exportadora d'equips de maquinària de construcció usats". Hao Wang, membre del Comitè de Treball del Partit de la Zona de Lliure Comerç de Changsha i director adjunt del Comitè de Gestió, va presentar que el 30 de setembre, el programa pilot de tot el procés d'exportació d'equips usats de maquinària de construcció a l'àrea de Changsha de Es va alliberar la Zona de Lliure Comerç Pilot de la Xina (Hunan). A través d'una certa escala de l'ordre pilot, la solució s'estudiarà una per una per explorar la formació del sistema polític d'exportació d'equips usats de maquinària de construcció i formar un avantatge institucional a l'àrea de Changsha. Realitzar aglomeració industrial.

"Aquesta ordre de prova se centra en l'avaluació de preus, equipament de carreteres locals i altres qüestions". Hao Wang va presentar, el següent pas serà a la "plataforma, construir una base, construir un sistema". L'àrea de Changsha preveu construir una plataforma de serveis integral amb funcions com ara inspecció, proves, avaluació i fixació de preus. Promoure la construcció de maquinària de construcció usada base de remanufactura d'equips; Esforçar-se pel suport de la política institucional nacional, aconseguint gradualment l'exportació d'equips de maquinària de construcció usada per construir un nivell de cent mil milions d'objectius estratègics de la indústria.


Categories populars